KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Şu internet hayatına ilk atıldıınızda kullandığınız ilk nickname neydi???(IRC,ICQ,MSN) ßenim Kaanixir'di chatte başlamıştım.Sonra evrim geçirdi Lord yaptım.Küçüktük tabi herkesin kullandığı bişey oldunu sonra öğrenince X li bişey olsun dedim X çok seksidir diye düşünürdüm.Khan ı severim.Xi de severim o zaman KhanX olsun dedim.Ondan sonra bazen KahnX yaptım bazen KhanX yaptım.İşte bu benimkinin öyküsü :) Sizin ilk nick neydi ?[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz.
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 blue y du benim[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 deamon[signature][hline]Bornozlu Canavar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Lew kalem kutumun markasıydı.. yazacak şey bulamadım bunu kullandım[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Herzaman Redall...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Aramaya inanalım -1- Aramaya inanalım -2- İlk ben dedim. :P[signature][hline]Silent dance with death...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 crazyman di sanırım öle bişi çet yapmayı öğrenmiştim eheh[signature][hline]Fire in the Darkness...
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 beyin =D[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 söylersem ayıp olur :D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yine sailor'du.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benim tam o.ospu ydu sazan elemanlarla dalga geçmek süper bi duyguydu ozamanlar çocuktuk tabi (ciddiyim)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 x-hunter dı eheh[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Küçükken counter strike da koyardım. SeMPaTik_KaSapP falan böyle saçma birşeylerdi. Bazen İzMirlİ_KiNg nickini kullanıyorum[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 6 senedir falan cintonick mutluyum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 guest23[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm]
armra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 mirc dı ve ben 18 f ayşeydim :D şaka tabi abdurrahman dilipak[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 privacy hede hödö.. (oh bende bunu ilk dedim :P )[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Norkmyth[signature][hline]Pff bune ya..
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Guest5237 lol Bu topiği eskilerden uplamak istemedim uplayınca onca eski mesaj falan var diye kimse okumuyo.Yenisi her zaman en iyisidir .İlk cümleyi de ordan aldım ama hehehe :D[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Blaxis(sinandan çalıntı. :P) sonra madcat oda maddog(berker) den çalıntı.. evet level'ı çok seviyorum. =))[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 mcfly[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Gandalf yerine cool olsun die gendalf koymustum :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tarzan..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 irc de ''nbr'' di oyunlarda ''GoldenaXe''[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 irc icq falan filan n0th1ng yapardım hep ilk zamandan beri burda nie diablo onu anlamadım :).diablo oynadıgım zamana mı denk geldi acaba :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Öne çıkan mesajlar